Karin Westbergh


Karin Westbergh är Ölandsguide och arrangerar kulturella och kulinariska äventyr på Öland, i Kalmar och i Glasriket.

Guidade matvandringar på Öland
Vi vandrar tillsammans mellan olika vackra platser. Längs vägen görs flera matstopp för att avnjuta öländska läckerheter som vi dukar upp i naturen. Under vandringen berättar jag om traktens kulturhistoria och bjuder på öländska delikatesser med en och annan skröna. Vandringen är ca 4 kilometer och vi vandrar i lugnt tempo. För bokning och mer info besök visitkalmaroland.com.

Nominering
2016 nominerades jag av Smålands & Ölands Gastronomiska Akademi för framstående insatser inom destinations- och landsbygdsutveckling inom matupplevelse. Motiveringen löd "För sin stora kunskap och sitt utpräglade engagemang att leda matvandringar på Öland".

Öländska skrönor och bönor
Nu har min bok ”Öländska skrönor och bönor” kommit. Den innehåller berättelser och skrönor från Öland och recept med smak av Öland. Några av recepten har jag fått av mathantverkare och andra är mina favoritrecept. Jag lovar att du hittar något du älskar och något som dina vänner kommer att vilja ha receptet på. Du kan köpa boken genom mig, maila info@visitkalmaroland.com. Den kostar 250 kronor inklusive moms och frakt inom Sverige. Om du hämtar boken själv, t ex vid en matvandring, får du 25 kronors rabatt.

Bussguidning och reseplanering
Välkommen att kontakta mig så planlägger vi tillsammans en inspirerande och intressant resa. Jag guidar på Öland, i Kalmar och i Glasriket. En trevlig kombination.

Företag & grupper
Välj ett av våra äventyr eller kombinera och önska själv. Vi skräddarsyr arrangemang utifrån era önskemål och har stor erfarenhet och många kontakter.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för mer information och bokning!

Information i PDF-dokument.


Kontaktinformation:

Telefon: 076-2129017
E-post: info@visitkalmaroland.com
Hemsida: www.visitkalmaroland.com


Företaget innehar F-skattesedel